Μόλις ανακαλύψαμε το απόλυτο hack για να παίρνεις περισσότερα ρούχα μαζί σου στο αεροπλάνο!(vid)

0
292
TikTok hack για βαλίτσα

Τι είναι καλύτερο από τα ταξίδια; Τα φθηνά ταξίδια! 

Ειδικά σε εποχές σαν τις τωρινές, όπου ψάχνεις να βρεις «παραθυράκια» να τη βγάλεις πιο οικονομικά σε ό,τι κι αν κάνεις, hacks σαν το παρακάτω είναι σωτήρια. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους τα ανακαλύπτουν που μοιράζονται τη γνώση τους μαζί μας, το εκτιμάμε απεριόριστα!

Εν όψει χειμερινών και χριστουγεννιάτικων αποδράσεων, το TikTok έρχεται να δώσει φοβερή ιδέα για το πώς να «κλέψουμε» στα κιλά της βαλίτσας, κι αν δεν καταργηθεί μέχρι το ταξίδι μας η δυνατότητα να έχεις στο αεροπλάνο μαξιλάρι (όπου να ‘ναι θα φτάσει στα αυτιά των αεροπορικών η πατέντα), θα την εφαρμόσουμε!

Πρόκειται για το παρακάτω απλό hack, το οποίο όμως μπορεί να σε γλιτώσει από παραπάνω χρέωση.

@nolimitua

#travelhack #travelhacks #pillowtransformation #lifehack #travellight #noonesgonnaknow #traveltips #travellife #traveltip

♬ how would they know bad girls club – Chris Gleason

All you need είναι μια μαξιλαροθήκη και τίποτα άλλο! Μέσα σε αυτή χώνεις τα ρούχα που δε χωράνε στη βαλίτσα ή που ανεβάζουν επικίνδυνα το νούμερο της ζυγαριάς και δε θες να σου βγει ακόμα ακριβότερη η απόδραση.

Το μόνο κακό που βρίσκουμε στην όλη ιστορία, είναι ότι έχει γίνει viral. Ναι μεν με αυτόν τον τρόπο έφτασε στο fyp μας, αλλά όταν φτάσει και σε εκείνο των αεροπορικών, δε νομίζω ότι θα το αφήσουν αναπάντητο. Εντωμεταξύ, έχετε προσέξει κι εσείς ότι όλες οι αεροπορικές έχουν λογαριασμό στο TikTok πλέον. H Ryanair δε, κάνει χαμούλη με τα βιντεάκια της.

Την ίδια ανησυχία εκφράζουν και πολλοί χρήστες στα σχόλια, οπότε ας ελπίσουμε να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι μας και να μη μας κοπεί το χαμόγελο με μια τυχαία απαγόρευση μαξιλαριών στα αεροπλάνα. Η Anya Iakovlieva πάντως το έχει δοκιμάσει 6 φορές κι έχει δουλέψει και τις 6, οπότε είναι ενθαρρυντικό!

Πηγή: neopolis.gr