Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 31/10

0
521

Kριός

Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα. Κι εσείς οι Κριοί που πορεύεστε μόνοι στη ζωή, γίνετε πιο θετικοί και δεκτικοί στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα, γιατί κάτι πολύ καλό μπορεί να συμβεί.

 

Ταύρος

Στην αισθηματική σου ζωή υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου που αποφεύγεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Αυτή η συμπεριφορά θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο. Αν είσαι μόνος, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην παραπονιέσαι, γιατί έτσι χάνεις τη γοητεία σου.

 

Δίδυμος

Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε σήμερα να αποφύγεις τις συζητήσεις που κουράζουν το ταίρι σου και δημιουργούν αρνητικό κλίμα μεταξύ σας, για να περάσεις μια όμορφη κι ερωτική βραδιά μαζί του. Αν είσαι μόνος, βγες με καλούς φίλους και κάνε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, για να ανανεωθείς και να νιώσεις καλύτερα.

 

Καρκίνος

Στην αισθηματική σου ζωή, η καλή ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου μπορεί να χαλάσει εξ αιτίας σου, γιατί μεταφέρεις στο σύντροφό σου όλο το άγχος και την πίεση από τη δουλειά σου. Απόφυγε αυτή την κατάσταση και χαλάρωσε. Αν είσαι μόνος, ίσως θα πρέπει να δεις πιο θετικά ένα άτομο που σε πλησιάζει. Μπες στο παιχνίδι του φλερτ και δε θα μετανιώσεις.

 

Λέων

Στην αισθηματική σου ζωή πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, με πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα ευχαριστήσουν τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Παρθένος

Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και έτσι μπορείς να δίνεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου και κάνεις τον σύντροφό σου να περνάει καλά μαζί σου. Οι Παρθένοι που έχετε ακόμη μοναξιά στη ζωή σας, προσπαθήστε να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις, γιατί σας περιμένουν καλύτερες μέρες, αρκεί να είστε πιο αισιόδοξοι και θετικοί.

 

Ζυγός

Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, αν καταφέρεις σήμερα να μην ξεσπάσεις στον άνθρωπό σου, μπορείς να είσαι περήφανος για το πόσο καλά χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Μίλησε ήρεμα στη σχέση σου ή στο άτομο που μπορεί να σε ενδιαφέρει αν είσαι αδέσμευτος.

 

Σκορπιός

Στην αισθηματική σου ζωή απόφυγε τις εντάσεις με τον σύντροφό σου και την γκρίνια που δεν έχει ουσία. Επικεντρώσου στα θετικά της σχέσης σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται, δείχνοντας κατανόηση και καλή διάθεση. Αν είσαι μόνος, κάποια γνωριμία που θα κάνεις θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που υπάρχουν είτε στη σχέση σου είτε στην έλλειψη σχέσης… Χρειάζεται μόνο καλή διάθεση και αισιόδοξη στάση απέναντι στα γεγονότα ή στον άνθρωπο που ήδη σε συντροφεύει.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα θα είναι πολύ ερωτικά και διάφορα προβλήματα που σε απομάκρυναν μέχρι πρότινος με τον σύντροφο σου μπορούν τώρα να ξεπεραστούν. Μην την απογοητεύσεις ειδικά αν είσαι μόνος σου και ψάχνεις να βρεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

 

Υδροχόος

Στην αισθηματική σου ζωή, θα έχεις την δυνατότητα να χαλαρώσεις από όλα τα υπόλοιπα θέματα που σε ταλαιπωρούν. Η ένταση της ημέρας θα εξαφανιστεί μόλις βρεθείς με τον σύντροφό σου και μιλήσετε για πράγματα που σας ευχαριστούν όπως την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή μία εξόρμηση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, επίλεξε καλούς φίλους για να βγεις, να χαλαρώσεις και γιατί όχι να διασκεδάσεις.

 

Ιχθύς

Στην αισθηματική σου ζωή, συγκεντρώσου στη σχέση σου και μην αναλώνεσαι σε άσκοπες αναζητήσεις, αν θέλεις να δεις τα πράγματα να παίρνουν μια καλή τροπή για το μέλλον σου. Πάντως, η μέρα είναι καλή για να περάσεις μια όμορφη και ζεστή βραδιά με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ίσως πρέπει να ανοιχτείς σε κάποια άτομα που σε πλησιάζουν και να δώσεις μια ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις.