Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 30/8

0
537

Κριός

Φίλε Κριέ, μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μη στεναχωριέσαι. Βγες έξω να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με αυτούς που έχεις κοντά σου.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, πριν μιλήσεις με το ταίρι σου, σκέψου πρώτα τι έχεις να του πεις και μετά κουβέντιασε μαζί του. Γίνε συγκεκριμένος στον εαυτό σου, για να μπορείς να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και στον άλλον. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, είναι πολύ πιθανό σήμερα να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συγκινήσει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

 

Δίδυμος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η καλή συμπεριφορά του συντρόφου σου και η συμπαράστασή του θα σε βοηθήσουν πολύ αυτή την περίοδο που βρίσκεσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να βασιστείς στους φίλους σου!

 

Καρκίνος

Ο σύντροφός σου σήμερα θα σου δείξει ένα πρόσωπο πιο διεκδικητικό και ανεξάρτητο, με αποτέλεσμα να σε γεμίσει ανασφάλειες. Μίλησέ του και εξήγησέ του ότι η περίοδος που διανύεις δεν είναι η καλύτερη και ότι έχεις ανάγκη από την κατανόηση και τη συμπαράστασή του και όχι από επιπρόσθετα προβλήματα. Όσο για εσένα που έχεις ερωτικές μοναξιές, συνάντησε τους φίλους σου και πέρασε ένα όμορφο βράδυ μαζί τους. Είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, στα αισθηματικά σου οργάνωσε κάτι ασυνήθιστο για το αποψινό βράδυ και πέρασε χρόνο με τον σύντροφό σου, κουβεντιάζοντας για κοινούς σας στόχους. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί έναν παλιό σου έρωτα.

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά και μπορείς να περάσεις ένα όμορφο βράδυ γεμάτο τρυφερές στιγμές και καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Όσο για σένα που έχεις ακόμη τη μοναξιά στη ζωή σου, αυτή είναι μια περίοδος που η γοητεία σου κάνει θραύση. Εκμεταλλεύσου την!

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, μίλησε σήμερα με τον σύντροφό σου, δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις για το πώς βλέπεις τη σχέση σας και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι μόνος σου, ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς, γιατί δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, στη σχέση σου τώρα θα εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ετοιμάσου, γιατί έρχεται πολύ γρήγορα η γνωριμία που περίμενες μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη, θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις και θα ανανεωθείς. Η ερωτική σου ζωή έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ!

 

Αιγόκερως

Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, τόσο αν είσαι δεσμευμένος όσο κι αν είσαι ένας μοναχικός Αιγόκερως. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Αν είσαι μόνος, μην απογοητεύεσαι και μην τα βάφεις μαύρα, τουναντίον εκμεταλλεύσου το βράδυ σου για να συναντήσεις ένα παλιό σου αίσθημα και ποτέ δεν ξέρεις!

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, η σημερινή Κυριακή είναι λίγο περίεργη καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια πράγματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα, χωρίς πολλές κουβέντες. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, η μέρα είναι κατάλληλη για να δεχθείς προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Μην πεις όχι!

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει τον σύντροφό σου και το κλίμα στη σχέση σου είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας για να μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και μην απομονώνεσαι. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κάνε την κίνησή σου στο άτομο που θέλεις και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.