Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 20/10

0
571

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε παλιότερες καταστάσεις να επηρεάσουν τον τρόπο σου χειρισμού και την συμπεριφορά μας απέναντι σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς. Πιθανές κόντρες που θα προκύψουν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να περιοριστούν διαφορετικά το πιθανότερο είναι να οδηγηθούμε σε οριστικές ρήξεις που θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα της ζωής μας.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία και θα οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, η σχέση σου σε απασχολεί ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από το σύντροφό σου. Μίλησε μαζί του και μην αποφεύγεις να του πεις όσα σκέφτεσαι. Όσο για σένα που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η εύνοια της ημέρας σε ωθεί σε μια νέα γνωριμία. Μην κλείνεσαι σπίτι αυτές τις μέρες.

 

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα μπεις σε διαδικασίες να δεις το περιβάλλον σου και τι σου προσφέρει. Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω, γιατί στο χέρι σου είναι να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και μη σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στη σχέση σου. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα μαζί με τον σύντροφό σου και άφησε το παρελθόν στη θέση του. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αυτή τη Τετάρτη είναι πολύ θετική για να κάνεις νέα γνωριμία.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε καλύτερα και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστη τη σχέση σου. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, να ξέρεις ότι σήμερα οι πιθανότητες να τον κατακτήσεις δεν είναι και τόσο πολλές, γι’ αυτό κάτσε στη θέση σου και μην εκτίθεσαι χωρίς ουσιαστικό λόγο. Από αύριο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για το ζώδιό σου.

 

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, φρόντισε να βάλεις τα δυνατά σου και όλα θα πάνε καλά για τη διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για να βελτιώσεις τις προβληματικές καταστάσεις. Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις από άλλες δραστηριότητες και μετά να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, τότε άφησέ τις για άλλη μέρα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή η Τετάρτη είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα για εσένα και ίσως και η αρχή μιας περιόδου, όπου όλα θα σου πηγαίνουν καλύτερα απ’ όσο περιμένεις. Μη χάνεις χρόνο και μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη τη συγκυρία. Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται λίγη προσοχή γιατί μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τον σύντροφό σου χωρίς να υφίσταται σοβαρός λόγος. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου είσαι σε μια πολύ ευνοϊκή μέρα για νέους έρωτες. Μη τη χάσεις κλεισμένος μέσα στο σπίτι και κλαίγοντας την τύχη σου!

 

 

Παρθένος

Κάνεις πολλές προσπάθειες, αγαπητέ Παρθένε, για να καλυτερέψεις πολλές καταστάσεις, που ακόμη μπορεί να σε προβληματίζουν. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Η σημερινή μέρα είναι καλή για τη σχέση σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δώσει η μέρα, να μείνουν ανεκμετάλλευτες.

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, κάποιοι σκόπελοι θα παρουσιαστούν σήμερα στο δρόμο σου και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μη δίνεις πολύ σημασία και μην αφήνεις τα νεύρα σου να κάνουν κουμάντο στις αποφάσεις σου. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, η γοητεία σου λειτουργεί σαν καταλύτης σήμερα στη σχέση σου και διαλύει κάθε σύννεφο. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις μια πολύ ωραία μέρα με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να δείξεις άφοβα τα συναισθήματά σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, μην κλειστείς σπίτι. Είναι κρίμα όλη αυτή η διάθεση να πάει χαμένη!

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, μην κάνεις πίσω σήμερα μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων, που βρίσκονται δίπλα σου για να σε βοηθήσουν. Στα αισθηματικά σου, μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνεται έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου. Ηρέμησε και πέρασε όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Αν είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε όμως, μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και σε παίρνει από κάτω.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μόνο ένας σωστός προγραμματισμός θα σε σώσει σήμερα από τις κακοτοπιές. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό, γιατί ίσως να πρέπει να χειριστείς έκτακτα περιστατικά και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και οργανωμένος. Στην προσωπική σου ζωή, απόφυγε τη μοναξιά και την απομόνωση που θα σε παρασύρει αυτή η Τετάρτη. Εκδηλώσου, επικοινώνησε και πέρασε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες με φίλους, χαμογέλασε και γενικά νίκησε τη μιζέρια που σου χτυπάει κάθε τόσο την πόρτα. Αυτήν τη φορά φρόντισε να μην της ανοίξεις!

 

Αιγόκερως

Αρκετά εμπόδια θα προκύψουν σήμερα σε ό,τι κι αν κάνεις, αγαπητέ Αιγόκερε. Τα περισσότερα μάλιστα θα προέρχονται από ανθρώπους που δεν πίστευες ότι θέλουν να σταθούν στη μέση των σχεδίων σου σαν εμπόδιο. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως ίσως παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου με τόσα που θα έχεις στο κεφάλι σου. Καλύτερα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι. Δε χρειάζεται να κρατάς όλο σου τον ερωτισμό για τον εαυτό σου. Εκδήλωσέ τον!

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα αναθεωρείς αρκετά πράγματα, μεταξύ των οποίων και η δική σου στάση απέναντι σε ορισμένες καταστάσεις. Μέσα από αυτή την εποικοδομητική διαδικασία θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις κάποια άτομα με τα οποία θεωρείς ότι μπορείς να συνεργαστείς και να ζητήσεις τη συμβουλή τους σε κάποια ζητήματα. Τα αισθηματικά σου, μάλλον έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα σήμερα, καθώς τα άγχη από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου δε σου επιτρέπουν να ασχοληθείς όσο χρειάζεται με τη σχέση σου.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων, που μπορεί να προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου. Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ παρέα με τη μοναξιά σου, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία αν διώξεις από πάνω σου το άγχος.

Πηγή : zwdia