Ζώδια | Ξαφνικές χαρές και εύνοια σε έρωτα και χρήμα!

0
4945

Και έτσι ξαφνικά…, έρχεται η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού και το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, να τα αλλάξει και να τα βελτιώσει όλα απρόσμενα! Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι μπορούν να απολαύσουν ξαφνικές χαρές και εύνοια σε έρωτα και χρήμα και άπλετη τύχη!

 

Κριός

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάποιο ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και σε ευνοεί αισθηματικά, θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

 

Ταύρος

Το μέλλον επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις στο ζώδιό σου, που δεν μπορούν να αποκλείσουν τίποτα. Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά εσύ θεωρείς ότι κάτι δεν πάει καλά. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να διώξεις τις αμφιβολίες και την ανασφάλεια που μπορεί να έχεις.

 

Δίδυμος

Φρόντισε να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, ώστε να μπορέσεις να τις αξιολογήσεις σωστά και να τις αξιοποιήσεις στο έπακρον. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση σου. Το γενικότερο κλίμα στα αισθηματικά σου είναι πολύ καλό.

 

Καρκίνος

Σύντομα οι απαιτήσεις θα αυξηθούν τόσο πολύ για το ζώδιό σου, ώστε θα δυσκολευτείς να ανταποκριθείς στα απαραίτητα. Μην απογοητεύεσαι και μην αφήνεις σε κανέναν περιθώρια να σε πιέσει περισσότερο. Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του.

 

Λέων

Μην αφήνεις, αγαπητέ Λέων, σε άτομα του ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου λανθασμένες εντυπώσεις με τη στάση σου. Σήμερα η καλή διάθεση που θα έχεις θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη.

 

Παρθένος

Τώρα οι καταστάσεις αλλάζουν μορφή, αγαπητέ Παρθένε, θα καταφέρεις πιο εύκολα να εντοπίσεις τα λάθη του παρελθόντος. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου με πολλή ψυχραιμία. Μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, αλλά να ξέρεις ότι θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ζυγός

Στη σχέση σου, πρόσεξε σήμερα συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, γιατί προβλέπονται αντιθέσεις και λογομαχίες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην αγχώνεσαι και μην προβληματίζεσαι γιατί με την Αφροδίτη που είναι στον Κριό, κάτι πολύ καλό θα σου συμβεί στα αισθηματικά σου.

 

Σκορπιός

Σκέψου τα λάθη αλλά ψάξε και μέσα σου να βρεις ποια είναι τα πραγματικά σου συναισθήματα. Μην αφήσεις να επαναληφθούν οι ίδιες ιστορίες. Στα αισθηματικά σου υπάρχει κάποια στασιμότητα. Αναρωτήσου μήπως οι τόσες πολλές δραστηριότητες που έχεις, σε έχουν απομακρύνει λίγο από το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Τώρα μπορείς να τα αξιοποιήσεις και να βρεις τον δρόμο σου. Η χαρά που θα εισπράξεις στο μέλλον θα είναι αντάξια της στάσης σου. Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Θα περάσετε ρομαντικά και όμορφα.

 

Αιγόκερως

Η σιωπή και η λίγο απόμακρη στάση σου θα βοηθήσουν να αποφύγεις παρεξηγήσεις και να γλυτώσεις από μπελάδες. Μπορεί να έχεις πολλές ευθύνες στην καθημερινότητά σου, αλλά επιβάλλεται να αφιερώσεις χρόνο στα αισθηματικά σου και να δείξεις ενδιαφέρον και στο ταίρι σου. Έχει την ανάγκη σου.

 

Υδροχόος

Πολύ σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις αρκετά λάθη του παρελθόντος και να ανανεωθείς ριζικά. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να ξεχάσεις άσχημες καταστάσεις που σε στενοχώρησαν αλλά έχουν περάσει.

 

Ιχθύς

Μην γυρίσεις πίσω, ακολούθησε το ένστικτό σου που σε καθοδηγεί σωστά και πολύ σύντομα θα λάβεις τη βοήθεια που επιθυμείς. Αξιοποίησέ την με υπομονή και ηρεμία. Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να μιλήσεις για την πορεία των αισθηματικών σου στο μέλλον.

 

Πηγή

pillowfights.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ