Ζώδια | Μα καλά, πως μπορείς να μη με αγαπάς τα Σάββατα;

0
1907

Κριός

Μην καθυστερήσεις άλλο τη λήψη αποφάσεων, ειδικά τώρα που οι πλανήτες στηρίζουν το ζώδιό σου για έναν δυναμικό τρόπο δράσης. Αισθηματικά, σήμερα θα είναι ενισχυμένη η επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να του εξωτερικεύσεις συναισθήματα ώστε να το κάνεις να αισθανθεί μοναδικό.

 

Ταύρος

Σήμερα στη σχέση σου θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την κατάσταση στα αισθηματικά σου και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Δίδυμος

Ο χρόνος που απαιτείται για να μπορέσεις, αγαπητέ Δίδυμε, να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, είναι αρκετά μεγαλύτερος από όσο περίμενες Στον αισθηματικό τομέα, άσε στην άκρη το άγχος που έχεις με άλλες δραστηριότητες και αφοσιώσου στην προσωπική σου ζωή.

 

Καρκίνος

Είναι σχεδόν βέβαιο πως πολύ σύντομα θα λάβεις ικανοποίηση, αγαπητέ Καρκίνε, από την προσπάθεια που κατέβαλες να υποστηρίξεις τις απόψεις σου. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά σήμερα. Φρόντισε να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις από τα καθημερινά προβλήματα και θα περάσεις μια πολύ καλή μέρα με το ταίρι σου.

 

Λέων

Η ανάθεση ευθυνών βαραίνει και εσένα και θα πρέπει να γίνει το συντομότερο με ηρεμία και μία ήσυχη συζήτηση. Μην το αφήσεις για αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δίνεις μεγάλη σημασία. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια θέματα που μπορεί να μην επηρεάζουν εσένα και το ταίρι σου άμεσα.

 

Παρθένος

Δείξε υπομονή και ψυχραιμία απέναντι σε τυχαία εμπόδια που θα εμφανιστούν προσωρινά και θα έχουν σύντομη διάρκεια. Θα πρέπει μερικά θέματα στα αισθηματικά σου να τα δεις με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε να μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ζυγός

Μην διστάσεις να μιλήσεις ανοιχτά και να εξηγήσεις λεπτομέρειες. Όλα θα βελτιωθούν, αρκεί να κάνεις ήρεμες και σωστές κινήσεις. Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται θεαματικά το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου, με γρήγορες κινήσεις. Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς, γιατί θα υπάρξουν ανατροπές. Στα αισθηματικά σου, έχουν πλέον περάσει και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε στενοχωρούσαν σε σχέση με το ταίρι σου. Αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ καλά.

 

Τοξότης

Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και περάστε κάποιες στιγμές μαζί ερωτικά και όμορφα. Εσύ που παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στον Κριό, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Αιγόκερως

Μην αφήσεις άλλα περιθώρια για λάθη, τώρα που το πλανητικό σκηνικό χαρίζει στο ζώδιό σου τεράστιες δυνατότητες επιτυχίας σε όλους σχεδόν τους τομείς. Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για τη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου, ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

 

Υδροχόος

Είναι απολύτως βέβαιο ότι το ερχόμενο διάστημα θα ισορροπήσουν όλα στη ζωή σου, αγαπητέ Υδροχόε, και θα μπορέσεις να αισθανθείς την ασφάλεια που ονειρεύεσαι. Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα αρχίσεις να ηρεμείς. Προσπάθησε να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα αισθήματά σου.

 

Ιχθύς

Απόφυγε τυχαίες συναναστροφές που μπορούν να βλάψουν την εικόνα σου. Περιορίσου σε αυστηρά επιλεγμένα και δοκιμασμένα πρόσωπα. Αισθηματικά, η σημερινή μέρα θα είναι κάπως ουδέτερη. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, αυτή την περίοδο θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ