Ζώδια | Κάνε τη διαφορά!

0
1966

Διώχνουμε απ’ τη ζωή μας ό,τι αρνητικό μας στερεί το χαμόγελό μας και κάνουμε χώρο για τα όμορφα που αξίζουμε και μας περιμένουν στη γωνία. Μέρα ερωτική κι αισιόδοξη. 

 

Κριός

Η σχέση σου έχει μπει σε μια καλή πορεία και έχεις και την Αφροδίτη σύμμαχο που είναι στο ζώδιό σου, οπότε όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην ανησυχείς, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά, ώστε να σου έρθει το καλύτερο.

 

Ταύρος

Η αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, αγαπητέ Ταύρε, και θα σε καθοδηγήσει σε μελλοντικές κινήσεις, εξηγώντας απορίες που σε απασχολούσαν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Στα αισθηματικά σου κάτι σε προβληματίζει και έχεις αρκετό εκνευρισμό. Κάνε μια συζήτηση με το ταίρι σου και ξεκαθάρισέ τα όλα.

 

Δίδυμος

Απόφυγε να τοποθετηθείς και άσε τον χρόνο να ξεκαθαρίσει τα πράγματα όσο καλύτερα γίνεται. Η ποιότητα των ανθρώπων θα αποκαλυφθεί σε όλο της το εύρος και τα πράγματα θα πάρουν οριστικά τον δρόμο τους. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και να λύσεις κάποιες διαφορές, ώστε η σχέση σου να γίνει ιδανική.

 

Καρκίνος

Η στάση σου θα εκτιμηθεί μελλοντικά, έστω κι αν δέχεσαι πιέσεις από πολλά μέτωπα. Αργότερα θα μπορέσεις να πεις αυτά που θέλεις και μάλιστα από θέση ισχύος. Μην φοβηθείς να πετύχεις. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς να περάσεις υπέροχα σήμερα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

 

Λέων

Μην απελπίζεσαι και πολύ σύντομα θα καταφέρεις να ισορροπήσεις όλες τις ανάγκες που έχουν προκύψει σε πολλά επίπεδα. Θα δεχτείς βοήθεια από άτομο μεγάλου κύρους. Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις ουδέτερα. Μην κάνεις συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

 

Παρθένος

Η στήριξη από τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι σημαντική και θα βοηθήσει στην καλή σου ψυχολογία που είναι απολύτως απαραίτητη. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου για τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σας στο μέλλον.

 

Ζυγός

Μην αφήσεις άλλο τον φόβο της αποτυχίας να σε περιορίσει. Προχώρα δυναμικά, αλλά με απλό τρόπο, ώστε να ολοκληρώσεις ό,τι σε απασχολεί. Η επιτυχία είναι μπροστά σου, αρκεί να μην διστάσεις. Σε προβληματίζουν πολλά πράγματα στα αισθηματικά σου. Μίλα με το ταίρι σου και πάρτε ριζικές αποφάσεις που θα δώσουν χαρά και στους δυο.

 

Σκορπιός

Μην αφήσεις, αγαπητέ Σκορπιέ, άλλα περιθώρια για λάθη, ειδικά τώρα που ο δρόμος ανοίγεται μπροστά σου. Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά και ο σύντροφός σου θα περνάει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να είσαι βέβαιος ότι θα βρεις πολύ σύντομα, καθώς οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά.

 

Τοξότης

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η Αφροδίτη από τον Κριό θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το ταίρι σου δεν θα σου χαλάει κανένα χατίρι. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, η παρούσα περίοδος θα φέρει πολλές συναρπαστικές περιπτώσεις.

 

Αιγόκερως

Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσένα συνεχώς κάτι σου λείπει. Να ξέρεις ότι θα περάσεις πολύ καλά, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό σε παρακινεί να κινηθείς άμεσα, γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

 

Υδροχόος

Ο δρόμος που βαδίζεις είναι πολύ δύσκολος, αλλά το πλάνο σου σωστό και η οργάνωση ακόμα καλύτερη. Η ανταμοιβή πλησιάζει για το ζώδιό σου και θα έχει διάρκεια. Τα αισθηματικά σου ίσως έχουν κάποια προβλήματα αυτή την περίοδο που θα είναι περαστικά, αλλά φρόντισε να μειώσεις αρκετά τον εκνευρισμό σου.

 

Ιχθύς

Κοίτα μπροστά και αγνόησέ τους και θα βιώσεις ακόμα μεγαλύτερη δικαίωση σύντομα σε ηθικό αλλά και υλικό επίπεδο. Η επιτυχία θα είναι απόλυτα δική σου. Τα αισθηματικά σου έχουν πάρει άλλη τροπή και πάνε πολύ καλύτερα από πριν. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς, γιατί ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

 

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ