Εμιλι Ραταϊκόφσκι: Φήμες για νέο αμόρε μετά τον Πιτ Ντέιβιντσον [βίντεο]

0
165
Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Η Emily Ratajkowski φαίνεται πως κάνει πράξη όσα είχε δηλώσει περί τέλους στην αφοσίωση σε έναν σύντροφο, καθώς θέλει να εξερευνήσει τον εαυτό της βαθύτερα.

Αν και τα δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Pete Davidson, η Emily Ratajkowski δείχνει να κρατά ανοικτή την «πόρτα» της για τον DJ Orazio Rispo. Πρόκειται για τον άνδρα, με τον οποίο οι παπαράτσι την εντόπισαν να φιλιέται στη Νέα Υόρκη τον προηγούμενο μήνα, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard.

Ωστόσο, δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από τότε που τα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ -και όχι μόνο- συνδέουν το μοντέλο με τον 31χρονο κωμικό ηθοποιό, καθώς απαθανατίστηκαν σε τρυφερές στιγμές. Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο είχε μπει μια άνω τελεία στο φημολογούμενο ειδύλλιο με τον 35χρονο γιο του μεγιστάνα του real estate, Giampiero Rispo.

Η Emily Ratajkowski και DJ Orazio στο προ ημερών ραντεβού τους:

Παρ’ όλα αυτά, η Ratajkowski φαίνεται ότι δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο του εμφανίσιμου DJ, καθώς κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες που δείχνουν το βράδυ της Τρίτης (22/11) τον Orazio να βρίσκεται και να περιμένει στην είσοδο του διαμερίσματος της 31χρονης στη μεγαλούπολη των ΗΠΑ.

Emily Ratajkowski: Είπε να… αποτάξει τη μονογαμία και το έκανε

Το πιθανό αμόρε της Ratajkowski με τον Rispo δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει η σχέση της με τον Davidson, αφού πρόσφατα το μοντέλο ανέφερε πως δεν θέλει να είναι μονογαμική.

Όπως είχε δηλώσει, βρίσκεται σε μια φάση εξερεύνησης του εαυτού της και θέλει να απολαύσει την ελευθερία της, βγαίνοντας με πολλά άτομα. Μάλιστα, δεν απέκλεισε και το ίδιο φύλο, οπότε στη διάθεση περιπέτειας συμπεριέλαβε και γυναίκες (εκτός από άνδρες).

Σε βίντεο που είχε αναρτήσει πριν από μερικές ημέρες στο TikTok, η Ratajkowski είχε πει: «Θα ήθελα να είμαι με πολλούς άνδρες και γυναίκες. Χμ.. είναι όλοι τους “καυτοί”, αλλά με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο».

Πηγή: iefimerida.gr