Αυτές είναι οι πιο καυτές στάσεις για τις γυναίκες!

0
4717

Μπορεί να ντρέπεται να τις ζητήσει ή να σου κάνει τη δύσκολη με το χαρακτηριστικό ναζιάρικο ύφος της, κατά βάθος όμως πολύ θα ήθελε να τις προτείνεις να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό στο κρεβάτι. Συγκεκριμένα, κάποια/κάποιες ή όλες από τις ακόλουθες στάσεις στο σεξ που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα και το σημαντικότερο, ενεργοποιούν το σημείο G της, διευκολύνοντάς την να έρθει σε οργασμό.

 

Στα γόνατα

Ή αλλιώς το εναλλακτικό «στα τέσσερα». Αυτό που διαφοροποιεί τη συγκεκριμένη στάση από το κλασσικό doggy style είναι ότι και οι δύο έχετε τους κορμούς σας όρθιους. Τα χέρια της είναι ελεύθερα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να παίξει τόσο με την κλειτορίδα της όσο και με τους όρχεις σου.

Άμαξα

Τα πάντα εδώ έχουν με κάνουν με τη μυική δύναμή της, του κορμού και των ποδιών της και σίγουρα δεν είναι μια στάση στην οποία μπορείτε να μείνετε για πολλά λεπτά. Ξεκινήστε με εκείνη στα τέσσερα. Έπειτα, ανασήκωσε τη λεκάνη της μέχρι το αιδοίο της να ευθυγραμμιστεί με το πέος σου. Γράπωσέ την από τους γοφούς και ξεκίνα να κινείσαι μέσα της μπρος – πίσω κλιμακώνοντας σταδιακά την ένταση της ταχύτητας. Ανάποδη καουμπόισσα

Εσύ γονατίζεις στηριζόμενος στις φτέρνες σου, ενώ εκείνη κάθεται πάνω σου με την πλάτη γυρισμένη σε εσένα έχοντας τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων και φυσικά του οργασμού της.

Ψαλιδωτό στο πλάι

Οι ομοιότητες με το κλασσικό ψαλιδωτό είναι πολλές, αλλά εδώ απαιτείται στρίψιμο και αντοχή. Ιδανική στάση για να αφεθεί εκείνη και για να πάρεις εσύ τον πλήρη έλεγχο στο πόσο γρήγορα και βαθιά θέλεις να μπαίνεις. Επίσης, όπως και με όλες τις στάσεις στα γόνατα, ετοιμάσου για ένα σοβαρό τεστ αντοχών στους μύες σου. Αλλά να θυμάσαι, η προσπάθεια αξίζει.

Χιαστή

Αυτό που επιτυγχάνεται με τη συγκεκριμένη στάση είναι ότι η ένταση πολλαπλασιάζεται και εκείνη αισθάνεται διπλάσιο το μέγεθός σου απλά και μόνο σταυρώνοντας τα πόδια της. Βρες μία επιφάνεια που είναι περίπου στο ύψος των μηρών σου και ξάπλωσε την. Στάσου ανάμεσα στα πόδια της, σήκωσε και σταύρωσε τα έτσι ώστε να σχηματίσουν ένα Χ και μπες μέσα της.

Αράχνη

Εδώ, μεγάλο ρόλο στη σεξουαλική διέγερση δεν παίζει τόσο η σωματική, όσο η οπτική επαφή. Κάθεστε και οι δύο αναπαυτικά στο κρεβάτι, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον στα μάτια, με εκείνη πάνω σου και τα πόδια της περασμένα δεξιά και αριστερά από τον κορμό σου.

Και bonus μια στάση για προκαταρκτικά: 68

Πρόκειται για μία ερωτική στάση, που η αλήθεια είναι ότι δεν προσφέρει ταυτοχρόνως σεξουαλική ικανοποίηση και στους δύο συντρόφους, αλλά υπόσχεται ότι τουλάχιστον ο ένας θα βιώσει τον οργασμό της ζωής του ή θα προετοιμαστεί γι’ αυτόν.

Κι επειδή το παρόν άρθρο αναφέρεται στις kinky στάσεις στο σεξ που εκείνη λατρεύει, ας πάρουμε την εκδοχή, που θέλει εσένα να της προσφέρεις την απόλυτη κορύφωση: Ξαπλώνεις λοιπόν ανάσκελα, με εκείνη πάνω σου γυρισμένη ανάποδα με τα πόδια της ανοιχτά και τα γεννητικά της όργανα εκτεθειμένα στο στόμα σου.