Το Mindspace Challenge έρχεται Ιωάννινα

1172

Το τριήμερο 12-14 Μαΐου, τα Ιωάννινα ετοιμάζονται να υποδεχτούν το μεγαλύτερο φοιτητικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, το Mindspace Challenge!
Στο Mindspace Challenge διοργανώνονται δωρεάν τριήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε τέσσερις πόλεις της Ελλάδας: Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Αθήνα. Σε κάθε πόλη συμμετέχουν μέχρι 20 ομάδες με την ιδέα τους και μέχρι 8 ομάδες από τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν το σεμινάριο εκεί. Από κάθε πόλη θα επιλεγούν 3 ομάδες για να συμμετέχουν στον τελικό που θα γίνει στην Αθήνα στις 24 Μαΐου.
Οι αιτήσεις για τα Ιωάννινα είναι ανοιχτές μέχρι 9 Μαΐου.
Με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ, οι 3 νικήτριες ομάδες θα ταξιδέψουν στις ΗΠΑ και θα λάβουν χρηματοδότηση 8000€ από το The People’s Trust για να κάνουν την ιδέα τους επιχείρηση, ενώ οι 5 καλύτερες θα ενταχθούν στο πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξής του. Η εταιρεία Simple, Rocks θα χορηγήσει υπηρεσίες marketing consulting στις 5 πρώτες ομάδες. Τέλος, η καλύτερη ιδέα θα προκριθεί απευθείας στους ημιτελικούς του MITEF Greece Startup Competition 2018.
Ο μόνιμος Food Sponsor των δράσεων του Mindspace είναι το Delivery.gr και η ομάδα του SWEN Travel έχει αναλάβει να σχεδιάσει και να οργανώσει την μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία του συνολικού προγράμματος.
Επίσημος community partner του Mindspace Challenge στα Ιωάννινα είναι η IEEE Student Branch – University of Ioannina

ΠΗΓΗ: UOI