Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 15/7

221

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, μπορείς να αναμένεις εξαιρετικά θετικές κι απρόσμενες εξελίξεις κι αλλαγές, που θα βοηθήσουν πολύ, στη σωστή κοινωνική σου εικόνα! Αν είσαι ελεύθερος, η μετρημένη σου αυτοπεποίθηση κι η ακαταμάχητη γοητεία σου, θα σε βοηθήσουν, ώστε να κάνεις μία νέα αξιόλογη γνωριμία, πολλά υποσχόμενη για το μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με ευκολία να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου σου και, επιπλέον, μία απρόσμενη πρότασή του σε ενθουσιάζει!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, το ιδιαίτερα θετικό για ‘σένα Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα σου φέρει νέα κι ειδήσεις, οι οποίες θα σου αποδείξουν πως η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένας κεραυνοβόλος έρωτας, είναι πολύ πιθανός τώρα, αφού θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, να κάνεις μια νέα απρόσμενη, αλλά απόλυτα γοητευτική γνωριμία με ένα πρόσωπο, που θα σου δώσει ό,τι ακριβώς είχες ονειρευτεί! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να αποφασίσεις, στα ξαφνικά, να κάνεις ένα μεγάλο βήμα που αφορά τη σχέση σου, μετά από μία πρόταση του συντρόφου σου!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, που σχηματίζεται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ, ώστε να μπορέσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το παρόν αλλά και το μέλλον σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτικές αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφό σου κι επιπλέον μπορείς πια να πείσεις το ταίρι σου, για να εκπληρωθούν οι πιο βαθιές σου ανάγκες κι επιθυμίες! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα αποκαλύπτεται ένας κρυφός σου θαυμαστής στα ξαφνικά, γεγονός που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα σου και θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα και σου δίνεται η απρόσμενη ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα και να βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για εκπλήξεις και δωράκια από τον σύντροφό σου και μάλιστα, πολύ πιθανόν, να σου κάνει και μία πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά και θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας είναι απόλυτα ευνοημένος σήμερα, αφού χορταίνεις κατακτήσεις, θαυμαστές, ραντεβού, μηνύματα και φλερτ!

Λέων
Φίλε Λέοντα, με το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα έχεις τώρα την ανέλπιστη ξαφνική ευκαιρία να πραγματοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου ένα πρόσωπο, από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και μπορεί ξαφνικά να σε προσεγγίσει ερωτικά, γεγονός που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις επιτέλους θέματα που σε απασχολούν καιρό τώρα στη σχέση σου κι ανανεώνετε με το ταίρι σου την καθημερινότητά σας!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, είναι μια ιδιαίτερα τυχερή όψη για ‘σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, οι συζητήσεις σου κι η επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου, βελτιώνονται σημαντικά και θα φέρουν θετικές αλλαγές στον δεσμό σας και λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα που έχετε! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο ερωτικό νέο, ένα απρόσμενο χαρμόσυνο μήνυμα ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Η ημέρα είναι γεμάτη φλερτ κι ερωτική κινητικότητα!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, οφείλεις να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να διορθώσεις και να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις ή οικιακά θέματα! Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι σήμερα σίγουρος για τα συναισθήματα, την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου στο πρόσωπό σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παρελθοντικός έρωτας επιστρέφει σε ‘σένα απρόσμενα και ζητά επανασύνδεση! Αν κι εσύ επιθυμείς το ίδιο, προχώρα στην επανένωσή σας, όντας προσγειωμένος και λογικός!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, με το παροντικό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές, αλλά και σε ένα χαρούμενο μήνυμα ή τηλεφώνημα που θα λάβεις σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία απόλυτα ανανεωτική κι ερωτική ημέρα! Θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις κι άπειρες προτάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες από τις επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα εντελώς ξαφνικά, χάρη στις πράξεις του συντρόφου σου!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, μετά από μία περίοδο γεμάτη άγχος και τρεξίματα, σου προσφέρει πολλές ευχάριστες ξαφνικές συγκυρίες, που θα σε χαροποιήσει ουσιαστικά και θα σε ηρεμήσει επιτέλους! Αν είσαι δεσμευμένος, ο δεσμός σου με τον σύντροφο σταθεροποιείται, αισθάνεσαι και πάλι σιγουριά, έρχεστε πιο κοντά κι εμπλουτίζετε την καθημερινότητά σας με συναίσθημα, σεξουαλικότητα κι αισθησιασμό! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο το οποίο δεν είχες προσέξει μέχρι τώρα, σου εξομολογείται στα ξαφνικά τα συναισθήματά του για ‘σένα!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, μία ημέρα έκπληξη μόλις ήρθε για ‘σένα! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα φέρει νέες ανέλπιστα ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές γνωριμίες αλλά και πολλές ερωτικές επικοινωνίες και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, βρίσκετε λύσεις στα προβλήματά σας και πετυχαίνετε ανανέωση της σχέσης σας, με ποικίλους τρόπους!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, οφείλεις να αρπάξεις την ευκαιρία που σου δίνεται, να ξεφύγεις για λίγο από το πολυάσχολο καθημερινό σου πρόγραμμα και να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς! Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής σού αποκαλύπτεται και σου αλλάζει όλα σου τα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία ήρεμη συζήτηση με το ταίρι σου, για επίλυση παλαιών προβλημάτων, ώστε να νιώσετε και πάλι ήρεμοι κι ευτυχισμένοι! Μείνε μόνο μακριά από κρυφές, παράνομες ερωτικές δραστηριότητες!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σήμερα, ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις, θα έχεις σίγουρα μια ανέλπιστα εξαιρετική κι ευχάριστη ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να λάβεις σήμερα ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα ή τηλεφώνημα, που σου αλλάζει όλα τα δεδομένα και θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, όλα βελτιώνονται, μέσα από αρκετές θετικές αλλαγές, οι οποίες θα είναι ωφέλιμες για ‘σένα, τον σύντροφο σου και τον δεσμό σας!