Οι πιο αναμενόμενες ταινίες του 2019, μέρος δεύτερο!

223

Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε τι ετοιμάζουν οι μεγάλες εταιρίες παραγωγής για το πρώτο εξάμηνο του επερχόμενου έτους. Φυσικά πάντα θα υπάρχουν εκπλήξεις αλλά ας δούμε επιλεκτικά τις ταινίες που αναμένετε να μονοπωλήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2019!

Spider-Man: Far From Home – Ιούλιος

Ο Spider-Man επιβιώνει του Αvengers και έρχεται με νέα ταινία! Οι περιπέτειες του έφηβου Peter Parker με τον Tom Holland στον ρόλο του Spidey αλλά και το Jake Gyllenhaal στον ρόλο του βασικού κακού, σίγουρα έχουν ενδιαφέρον.

The Lion King- Ιούλιος

Άλλο ένα κλασικό αγαπημένο παραμύθι της Disney παίρνει νέα μορφή..

Once Upon a Time In Hollywood – Ιούλιος

Ο Tarantino είναι έτοιμος να πει την ιστορία που συντάραξε το Hollywood, την δολοφονία της ηθοποιού Sharon Tate εννιά μηνών εγκύου τότε συζύγου του Roman Polanski, μαζί με άλλα πέντε άτομα από τον Charles Manson και την «οικογένεια» του. Leonardo DiCaprio και Brad Pitt ενώνουν τις δυνάμεις τους ενώ τον ρόλο της Tate αναλαμβάνει η Margot Robbie.

The New Mutants – Αύγουστος

Μια μια νέα ομάδα έφηβων μεταλλαγμένων υπερηρώων έρχονται να πουν την τρομακτική ιστορία τους.

Artemis Fowl – Αύγουστος

Σε σκηνοθεσία Κενεθ Μπράνα μια ιστορία φαντασίας με νεράιδες και πρωταγωνιστές την Judi Dench και τον Josh Gad.

It: Chapter Two – Σεπτέμβριος

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου It η συνέχεια ήταν αναμενόμενη. Τριάντα χρόνια μετά η παρέα επιστρέφει με τους Jessica Chastain, James McAvoy, και Bill Hader να αναλαμβάνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Downton Abbey – Σεπτέμβριος

Το θεαματικό Βρετανικό δράμα που ακολουθεί τη ζωή των κατοίκων ενός φανταστικού κτήματος στο Γιορκσάιρ έρχεται τελικά στην μεγάλη οθόνη

Joker – Οκτώβριος

πολυβραβευμένος Joaquin Phoenix αναλαμβάνει έναν από τους πιο ιδιαίτερους ρόλους στην ιστορία του κινηματογράφου

Charlie’s Angels (Οι άγγελοι του Τσάρλι) – Νοέμβριος

H Lupita Nyong’o και Kristen Stewart έρχονται για την επαναφορά αυτού του κλασικού franchise της δεκαετίας του ’70 / ’80

Kingsman 3 – Νοέμβριος

Η τρίτη ταινία για franchise του Kingsman εκμεταλεύτε το κενό που αφήνει ο αναποφασιστός James Bond

Frozen 2 (Ψυχρά και Ανάποδα 2) – Νοέμβριος

και ξεχνώ και ξεχνώ…μόνο που τα κοριτσάκια δεν έχουν ξεχάσει την Έλσα και την Άννα και έτσι αυτές σχεδιάζουν να επανέλθουν δυναμικά.

Jumanji 3 – Δεκέμβριος

Μετά την απρόσμενη επιτυχία της πρώτης επαναφορά της ταινίας το sequel ήταν απλά θέμα χρόνου.

Star Wars: Επεισόδιο IX – Δεκέμβριος

και ναι! Μετά απο κενό ενός όλοκληρου χρόνου ο δεκέμβριος μας θα έχει και πάλι κίτρινη κυλιόμενη γραμματοσειρά πάνω σε μαύρο φόντο. Η τριλογία sequel που αναστάτωσε τον κόσμο το 2015 έρχεται για να κλείσει την ιστορία της Rey και ένα ακόμα κεφάλαιο στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου.

www.cinefesto.gr