Λάουρα Νάργες | Η παίκτρια που πρέπει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor!

3981

Όσο περνάει ο καιρός και βλέπουμε ακόμη περισσότερα επεισόδια Survivor, συνειδητοποιούμε ολοένα και περισσότερο πως η – γλυκιά κατά τα άλλα – Λαουρίτα, είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα παίκτη που πρέπει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. 

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή. Ήδη από το trailer, η Λάουρα Νάργες είχε δηλώσει ως σκοπό της εισόδου της στο Survivor το να χάσει κιλά και να μαυρίσει. Εεε δεν το λες και πολύ αγωνιστικό αυτό!

Και πράγματι, τα κατάφερε! Κι έχει γίνει σαν κοπέλα από την Αφρική κι έχει χάσει κάποια κιλά. Ωστόσο, συνεχίζει να παίρνει 1 νίκη στα 5 παιχνίδια και να μην μπορεί να ανέβει ούτε ένα μικρό τοιχάκι. Από πού να το πιάσουμε; Από το ότι χάνει τα σακίδια μέσα στο νερό κι ότι μέχρι να τα βρει, η αντίπαλος της έχει τερματίσει ήδη δύο φορές ή το ότι σταματάει στη μέση της διαδρομής νομίζοντας ότι κάνει διακοπές στον Άγιο Δομίνικο.

Και το πνεύμα διακοπών και καλοπέρασης συνεχίζεται και στο επίπεδο της συμβίωσης. Η ξανθιά Λαουρίτα αντί να κάνει δουλειές και να μαγειρεύει ή να πλένει, καθόταν και λιαζόταν στην παραλία με την Σόφη ή έκανε κοτσίδες στην Ευρυδίκη. Και φυσικά, αγκαλιάζεται και φιλιέται με όλους τους παίκτες της ομάδας της, λες κι έχουν ζήσει 100 χρόνια μαζί.

Για ποιον λόγο παρόλα αυτά βλέπουμε στον ντορβά της αποχώρησης τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή τον Γιώργο Χρανιώτη αντί να βλέπουμε την Λάουρα Νάργες, ακόμα δεν καταλαβαίνουμε! Το χειρότερο είναι μάλιστα το ότι δεν έχει καταλάβει ακόμα πόσο νούμπι είναι. Κάθε φορά που παίζει , πιέζει τα δόντια της λες και θα παλέψει με τα λιοντάρια και στο τέλος απλά ΧΑΝΕΙ!

Πάμε να θυμηθούμε όμως πως ήταν η Λάουρα παλιά… φανερά πιο αδύνατη και μάχιμη! 

Το 2007 εμφανίστηκε πρώτη φορά στις οθόνες μας μέσω του τηλεοπτικού παιχνιδιού “So You Think You Can Dance”. Παρά τις καλές της εμφανίσεις, η Λάουρα κατέκτησε την 25η θέσηχωρίς να φτάσει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου.

Έπειτα από το 2008 μέχρι το 2ο11 παρουσίασε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παραγωγές σε κανάλια όπως το Mad αλλά κι η ΕΡΤ1. Το 2011 μάλιστα ήταν συμπαρουσιάστρια του Ελληνικού Τελικού της Eurovision.

To 2012-2013 μάλιστα αποφάσισε να συμμετέχει πάλι σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι αυτή τη φορά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το “Dancing with the Stars”, κατακτώντας την τρίτη θέση.

Καλό θα ήταν λοιπόν η Λάουρα μέχρι να ξανά βρει τον αθλητικό της χαρακτήρα, να συνειδητοποιήσει από μόνη της ότι πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι και πως μόνο έτσι θα βοηθήσει την ομάδα της να νικήσει.

Σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας… κάνε το θαύμα σου!