Η φωτογραφία του Χανταμπάκη με Χούτο-Κοκκινάκη που έκανε ρεκόρ κοινοποιήσεων και σχολίων (Pic)

4373

Οι χρήστες των social media ασχολήθηκαν λίγο και με τα της ψηφοφορίας και με τις φήμες που θέλουν τον Ντάνο να βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τον Μάριο, τον οποίο έχει ψηφίσει μαζικά η Κύπρος, ο μεγάλος χαμός όμως έγινε λίγο πιο μετά…

Ήταν η στιγμή που ο Λάμπρος Χούτος ανέβασε στο instagram του μια φωτογραφία με τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Κώστα Κοκκινάκη, γράφοντας «Επανασύνδεση». Το τι ακολούθησε πραγματικά δεν μπορεί να περιγραφεί. Το ύφος που είχε στη φωτογραφία ο αγαπημένος του κοινού, Στέλιος Χανταμπάκης, «ερέθισε» τους διαδικτυακούς του φίλους και έτσι τα αρνητικά σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι σε λίγα μόνο λεπτά το hashtag #survivorgr είχε γεμίσει όχι από tweets και φωτογραφίες του παιχνιδιού και των παικτών όπως συμβαίνει καθημερινά, αλλά από σχόλια για τη φωτογραφία της παρέας.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία.

Οι παίκτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι έχουν ανεβάσει και άλλες φωτογραφίες, όμως μόνο αυτή σχολιάστηκε τόσο πολύ και τόσο αρνητικά.

Ούτε ο τεράστιος Κοκκινάκης με το ανέκφραστο πρόσωπο που όλοι λάτρεψαν, δεν στάθηκε ικανός να σταματήσει την βροχή των αρνητικών σχολίων.