Η μεγάλη γκάφα που αφήνει εκτεθειμένη την παραγωγή του Survivor

4525

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με τους 5 Έλληνες που έχουν πάρει Νόμπελ Φυσικής (!). Μάλιστα με αυτήν την υποτίθεται σωστή απάντηση κέρδισε ο Τσανγκ στο τηλεπαιχνίδι του Survivor. Στο τελευταίο παιχνίδι ερωτήσεων υπήρχε μία ερώτηση για το πόσα νόμπελ Φυσικής έχουν πάρει Έλληνες. Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν ενημέρωσε τους παίκτες πως σε ελληνικά χέρια έχουν καταλήξει 5 Νόμπελ Φυσικής, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Τα μόνα Νόμπελ που έχει κερδίσει η Ελλάδα είναι Σεφέρης και Ελύτης.

Η παραγωγή του Survivor δεν έδωσε εξηγήσεις, αν και κάτι τέτοιο προσπάθησε να κάνει η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το Survivor Πανόραμα. Η ίδια είπε ότι λάθη γίνονται τόσο σε ζωντανές όσο και μαγνητοσκοπημένες εκπομπές. Η παρουσιάστρια είπε ότι ήταν άλλη η ερώτηση και εξήγησε ότι δόθηκε λάθος απάντηση σε λάθος ερώτηση… Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη, η σωστή ερώτηση ήταν «πόσα βραβεία Άλμπερτ Αινστάιν υπάρχουν» και η απάντηση είναι πέντε.

Μάλιστα είπε χιουμοριστικά ότι γενικά ήταν λάθος, αλλά δεν αλλάζει το αποτέλεσμα, αφού ο Ορέστης Τσανγκ διάλεξε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο για να μοιραστεί το έπαθλο του παιχνιδιού.

via