Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 9/10

360

Κριός
Φίλε Κριέ, σήμερα θα καταφέρεις πολύ πιο εύκολα να πετύχεις στόχους και σχέδια! Αν είσαι δεσμευμένος, το σεξ, το πάθος κι ο ερωτισμός, θα είναι αυτά που θα απολαύσεις έντονα! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου, αφού δουλειά, φίλοι, υποχρεώσεις κι οικογένεια μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα κι εσύ έτσι καταφέρνεις να πλησιάσεις το άτομο που θες!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, επιτέλους η σημερινή ημέρα θα δώσει τέλος στη μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι θα είναι δίπλα σου και θα επιδιώκουν με ποικίλους τρόπους να σε έχουν στο περιβάλλον τους! Η σχέση σου θα μπορέσει σήμερα βρει τις σωστές ισορροπίες, αν είσαι δεσμευμένος! Το ταίρι σου αναγνωρίζει την καλή σου πρόθεση και την ικανότητά σου να είσαι ένας καλός ακροατής, γεγονός που θα ενδυναμώσει την αγάπη σας! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο σοβαρό κι ίσως αρκετά ντροπαλό κι εσωστρεφές!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα επικοινωνείς ωφέλιμα κι αποτελεσματικά κι οι άλλοι σε ευγνωμονούν με κάθε τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον σού δείχνει έντονα το ερωτικό του ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση με τον σύντροφο, να γλυκάνετε και να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, όπως επίσης και να βρείτε έμπρακτες λύσεις, στα κοινά σας προβλήματα!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, σήμερα γοητεύεις πανεύκολα τα πλήθη και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνεις να πετύχεις υψηλούς στόχους και σκοπούς! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές, συναισθηματική τύχη και μπόλικο ερωτικό παιχνίδι! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι τόσο εγωιστής, δραματικός κι απαιτητικός, για να μη χάσεις με τον τρόπο αυτό τη σημερινή εύνοια για πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμό και καλοπέραση με τον σύντροφο!

Λέων
Φίλε Λέοντα, σήμερα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης σε πρακτικά θέματα αλλά και συγγενικές σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, δένεσαι συναισθηματικά με το ταίρι σου και περνάτε όμορφα, απολαμβάνοντας μαζί τις μικρές χαρές της ζωής! Αν είσαι ελεύθερος, για κάποιο λόγο σήμερα, θα επανέλθουν κάποιες αναμνήσεις, νοσταλγία και μία περίεργη προσκόλληση, σχετικά με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα η εκπλήρωση των στόχων κι η διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου, είναι μία ξεκάθαρα εύκολη υπόθεση! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου, χρειάζεται άμεσα περισσότερη υπευθυνότητα, εντιμότητα και συναίσθημα από μέρους σου! Σήμερα, αν δεχτείς κάποια παράπονα από τον σύντροφο, κάτσε κι άκου τι έχει να σου πει και μην αδιαφορείς ! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις γνωριμίες, επαφές και φλερτ και νιώθεις απόλυτα επιθυμητός και περιζήτητος ερωτικά!

Ζυγός
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα νιώσεις πολύ πιο δυνατός, γεμάτος αυτοεκτίμηση κι αυτοπεποίθηση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα εκφράσεις με κάθε τρόπο στον σύντροφό σου την ανάγκη σου για ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Δε χρειάζεται όμως να το κάνεις αυτό με τάσεις κτητικότητας κι απαιτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να γίνεις πιο ντροπαλός και συνεσταλμένος από ό,τι συνήθως, ιδίως απέναντι στο φλερτ ενός εξωστρεφούς και θαρραλέου ατόμου!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με τη Σελήνη να είναι στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις σίγουρα επιτυχία στις κινήσεις σου, λόγω της γρήγορης, αποφασιστικής κι άμεσης δράσης σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «όχι» σε ανούσιους καβγάδες και διαφωνίες με τον σύντροφό σου, που καταστρέφουν το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα καταφέρεις να το κατακτήσεις σίγουρα! Ξέρεις πώς να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα κι είσαι φυσικά ο νικητής!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα δεν μπαίνεις στη διαδικασία κοινωνικοποίησης ή έντονης συναναστροφής με τους άλλους, αφού δεν μπορείς και δε θες να εκφράσεις σκέψεις, συναισθήματα κι απόψεις! Αν είσαι ελεύθερος, υποκύπτεις εξαιρετικά εύκολα στην κολακεία και στα μεγάλα λόγια! Προσοχή, όμως, διότι μπορεί να απογοητευτείς στο τέλος, λόγω ψευδαισθήσεων κι ευπιστίας! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις πως πια δεν αρκείσαι σε έναν έρωτα, με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε κάτι παράλληλο κι απαγορευμένο!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα ξεχωρίζεις για την οξυδέρκεια και την ισχυρή επικοινωνιακή γοητεία σου, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές, δραστηριότητες κι επαφές! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου θα σου δώσει περισσότερη ελευθερία και ταυτόχρονα ενισχυμένο συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ πιθανόν εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική ή παρεΐστικη διάθεση κι όχι μέσα από άμεση ερωτική προσέγγιση! Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, σήμερα ξέρεις επιτέλους τι ακριβώς επιθυμείς και το καταφέρνεις πολύ εύκολα! Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για παράπονα, αλλά και συνεχείς απαιτήσεις, θα επιφέρει προβλήματα και πιθανόν απομάκρυνση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, να αρπάξεις τη μεγάλη ευκαιρία για μια νέα σταθερή, ουσιαστική και σοβαρή σχέση, ακόμα κι αν αυτή σου δοθεί μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Ιχθύς
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, ουσιαστικά βρίσκεις τον εαυτό σου, αλλά πρέπει να προσέξεις σε επαφές, συναναστροφές κι επικοινωνίες, την τάση σου για προκλητικά αστεία και προσβολές, χωρίς ωστόσο να το θες! Αν είσαι δεσμευμένος, ναι μεν, ο σύντροφός σου δείχνει να απολαμβάνει τη ζωηρή ανανεωμένη συμπεριφορά σου, αλλά από την άλλη η τάση σου για υπερβολική ανεξαρτησία προκαλεί τις αντιδράσεις του! Αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε υπερενθουσιασμό και μεγάλες προσδοκίες, απέναντι σε νέες γνωριμίες ή σχέσεις και φλερτ, για να μην προσγειωθείς απότομα!