Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 24/8

0
949

Κριός

Φίλε Κριέ, φρόντισε σήμερα να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και μην τα βάζεις με τον σύντροφό σου χωρίς λόγο και αιτία. Φρόντισε να έρθεις περισσότερο κοντά του, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχετε. Όσο για εσένα, που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, συνέχισε έτσι και μη χάνεις τον χρόνο σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή φλερτ χωρίς νόημα και σκοπό. Απλώς θα απομείνεις με μία αίσθηση κενού.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, στα αισθηματικά σου η σημερινή μέρα σε φέρνει πιο κοντά στον άνθρωπό σου και σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Ευκαιρία είναι, λοιπόν, να χαρείς την αγάπη, που σου δείχνει το ταίρι σου και μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την καλή ατμόσφαιρα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από κοντά σου, η μέρα μπορεί να φέρει μια γνωριμία που θα σε ανανεώσει και το όνειρο σου να γίνει πραγματικότητα.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, οι ρυθμοί αυτής της ημέρας θα είναι κουραστικοί για εσένα, αλλά με την πείρα και τις αντοχές σου, θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις καλά τόσο τα επαγγελματικά σου καθήκοντα, όσο και τις αισθηματικές σου υποχρεώσεις. Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Δίδυμε, τα πράγματα είναι ήρεμα και ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να ακούσει τα παράπονα και τις ανησυχίες σου. Η βοήθειά του θα είναι πολύτιμη και θα σε καθησυχάσει αρκετά. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και γνωρίστε το καλύτερα.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, φίλοι και νέες γνωριμίες θα υποστηρίξουν σήμερα τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Φίλε Καρκίνε, ο αισθηματικός σου τομέας θέλει οργανωμένες κινήσεις από τη μεριά σου, αν θέλεις να τον βελτιώσεις και να μη μένεις στα ίδια και τα ίδια. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι μπορείτε τώρα να πλησιάσετε το άτομο που θέλετε και η ανταπόκριση του θα είναι άμεση και θετική.

 

Λέων

Σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν για τη σχέση. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βρεις την κατάλληλη παρέα για να συνεχίσεις τη ζωή σου.

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, τα αισθηματικά σου έχουν την εύνοια των πλανητών και μπορείς να απολαύσεις ένα ιδιαίτερα ερωτικό βράδυ. Αν έχεις σχέση, παραμέρισε τα προβλήματα και αφέσου στην αγκαλιά του συντρόφου σου, που σε περιμένει πώς και πώς. Αν είσαι σε ερωτική αναζήτηση, εκδήλωσε το ερωτικό σου προφίλ και φλέρταρε χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή τη στιγμή να μη σου αρέσει και τόσο. Η ημέρα, όμως, είναι αρκετά ευνοϊκή, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα. Και αν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, με την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια που έχεις αυτή την περίοδο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Σκορπιός

Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φίλε Σκορπιέ, με τη γοητεία που έχεις, να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, προσπάθησε να μην απαισιοδοξείς και να μη σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Τα προβλήματα που είχες στη σχέση σου αρχίζουν να ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου. Εσύ, που παλεύεις με τη μοναξιά σου, να ξέρεις ότι το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για συναντήσεις, φλερτ και κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

Αιγόκερως

Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην αναφερθείς σε συζητήσεις που σε αγχώνουν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου και δεν αφορούν τον σύντροφό σου και το σπίτι σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει ακόμη στη ζωή σου το κατάλληλο ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς, ψάξε να βρεις τι είναι αυτό που κάνεις λάθος και διόρθωσε το άμεσα.

 

Υδροχόος

Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή και από εδώ και στο εξής θα απολαμβάνεις τον ρομαντισμό και τα γλυκά συναισθήματα του συντρόφου σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη βρει αυτόν που ψάχνεις για να είναι το έτερον σου ήμισυ, είναι καιρός να δείξεις τι πραγματικά κρύβει η καρδιά σου και τότε δε θα αργήσει να έρθει και η γνωριμία που επιθυμείς.

 

Ιχθύς

Η οξυμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Σήμερα θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στη σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει. Στους αδέσμευτους Ιχθείς η ημέρα θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις για μια νέα γνωριμία με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.