Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 15/10

415

Κριός
Φίλε Κριέ, σήμερα θα καταφέρεις με την πειθώ και τη διορατικότητά σου, να μεταδώσεις τις σκέψεις σου στα άτομα που συναναστρέφεσαι. Να εκφράζεις με ένταση και πάθος τις επιθυμίες σου και θα δεις πως θα έρθουν για σένα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν είσαι ελεύθερος, είναι εξαιρετικά εύκολο σήμερα να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, αφού ο ερωτισμός και η γοητεία σου είναι ασύγκριτα και ακαταμάχητα. Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να είσαι λίγο προσεκτικός, αφού κάποιες φορές θα φερθείς καταπιεστικά και κτητικά προς τον σύντροφό σου. Καλύτερα όλη αυτήν την ενέργεια να την ελευθερώσεις στις προσωπικές σας στιγμές!

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, με την είσοδο της Αφροδίτης απέναντί σου, στο Ζώδιο του Σκορπιού, θα καταφέρεις γαλήνια, δίκαια και με αβρότητα, να έρθεις κοντά με ανθρώπους που, μέχρι πρότινος, ήσασταν απομακρυσμένοι για οποιοδήποτε λόγο. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προχωρήσεις σε μια σταθερή σχέση. Έρχεται μία νέα συναρπαστική γνωριμία με ένα άτομο που το χαρακτηρίζει καλή εμφάνιση, ευγένεια, λεπτότητα στους τρόπους και αξιοπιστία! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τη συναναστροφή με τον σύντροφο σου και την ήρεμη, γαλήνια επικοινωνία σας!

 

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό σήμερα, θα καταφέρεις να πετύχεις αρκετούς στόχους μέσα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού είσαι εξυπηρετικός, μετριόφρων και σεμνός, γεγονός που οι άλλοι εκτιμούν! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως νιώσεις πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου και αυτό ίσως φέρει μία ψυχική απομάκρυνση με τον σύντροφο, αφού βάζεις ανάμεσά σας τοίχους χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από την δουλειά, επιτέλους ανταποκρίνεται στις προσεγγίσεις σου!

 

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, μπορείς να αναμένεις μία άκρως απολαυστική ημέρα! Ο περίγυρός σου εκδηλώνει άμεσα τον θαυμασμό του και το ενδιαφέρον του για σένα και, κυρίως, για την ανανεωμένη, φλογερή, αξιαγάπητη και γενναιόδωρή σου προσωπικότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα φρόντισε να γίνεις πιο τρυφερός και γενναιόδωρος συναισθηματικά απέναντι στον σύντροφο. Φρόντισε μόνο να μη γίνεις, πέραν του δέοντος, δραματικός και επιτηδευμένα εγωκεντρικός. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ξαφνικά και ασταμάτητα, φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και, μάλιστα, θα έχεις και μία εξομολόγηση.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα, παραδόξως, είσαι αρκετά συνεσταλμένος, κλειστός και ντροπαλός, κυρίως λόγω της Αφροδίτης που περνάει στον Σκορπιό. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μη γίνεσαι παθητικός σε οικογενειακά θέματα που είναι πιθανόν να προκύψουν τώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα βεβαιωθείς με ποικίλους τρόπους για την ειλικρίνεια των αισθημάτων του συντρόφου σου και θα εξοικειωθείς περισσότερο μαζί του, βελτιώνοντας τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλιός έρωτας, θα σου δώσει ξανά δείγματα και σημάδια της αγάπης του. Ναι, η επανασύνδεση είναι πολύ κοντά τώρα!

 

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, με τη βοήθεια της Αφροδίτης, όλα κινούνται άμεσα και αποτελεσματικά! Θα μάθεις ευχάριστα νέα, θα έχεις χαρμόσυνες επικοινωνίες ή συναντήσεις και, φυσικά, θα πετύχεις πολλούς από τους προσωπικούς σου στόχους. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις μία νέα γνωριμία, θα λάβεις ένα χαρούμενο μήνυμα ή τηλεφώνημα και, μάλιστα, από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μια εξομολόγηση από καρδιάς, είναι κοντά! Εσείς που είστε δεσμευμένοι, βελτιώνετε την επικοινωνία με τον σύντροφο σας και βρίσκετε πολλές λύσεις στα μεταξύ σας θέματα.

 

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, ήρθε η ώρα να κινηθείς αργά, συνετά και προσεκτικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, γεγονός που θα σε βοηθήσει ώστε να βεβαιωθείς για τα αισθήματα, αλλά και τις ειλικρινείς προθέσεις των γύρω σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις σήμερα να καταλάβεις πού ακριβώς βρίσκεσαι, ποιοι είναι οι σκοποί και οι επιθυμίες του συντρόφου σου και να βρείτε έτσι λύσεις για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν η προσοχή σου σήμερα να στραφεί σε μία νέα γνωριμία με ένα άτομο που έχει οικονομική επιφάνεια και άνεση, το οποίο ενδιαφέρεται επίσης για σένα!

 

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, με την Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο από σήμερα, εκδήλωσε αυτό που θες και χρειάζεσαι χωρίς δισταγμό και θα δεις πως στόχοι και επιθυμίες εκπληρώνονται πολύ πιο εύκολα πλέον. Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε νεύρα και απαιτήσεις και επιστράτευσε πάθος και σεξουαλικότητα! Μπορείς άφοβα σήμερα να εκφράσεις τα συναισθήματα σου με αμεσότητα, ενθουσιασμό και ειλικρίνεια, αρκεί να μην το κάνεις νευρικά. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού η ανταπόκρισή του είναι πολύ πιθανή.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, μπαίνεις σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης. Σήμερα θα καταφέρεις να μάθεις τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου και, μάλιστα, μία αποκάλυψη θα σου δείξει την απόλυτη αλήθεια και θα καταλάβεις πού ακριβώς βρίσκεσαι, όσον αφορά όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην απογοητεύσεις τον σύντροφό σου με την συμπεριφορά σου. Από την μια, του αρέσει αυτό το μυστήριο που σε περιβάλλει, από την άλλη, όμως, του δημιουργεί σημαντικές συναισθηματικές ανασφάλειες. Αν είσαι ελεύθερος, μην διστάζεις στην αρχή μίας νέας γνωριμίας! Να ακολουθήσεις τη διαίσθηση και τη διορατικότητά σου, ώστε να βεβαιωθείς ότι είναι το ιδανικό άτομο για σένα.

 

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η Αφροδίτη θα σε αλλάξει ριζικά και θα βγάλεις τον πιο ανανεωμένο εαυτό σου! Θα έρθουν πολλές αλλαγές κι εσύ μη διστάσεις να σε παρασύρουν, να σε ενθουσιάσουν και να σε συναρπάσουν, με οποιονδήποτε τρόπο. Αν είσαι δεσμευμένος, μάλλον παραείσαι επαναστατικός και δεν υποκύπτεις στις απαιτήσεις του συντρόφου σου, γεγονός που, πιθανότατα, θα σας φέρει σε κόντρες και ρήξη. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις το άλλο σου μισό μέσα από φιλικούς κύκλους ή κοινωνικές ομάδες που ανήκεις. Ακόμα και μία φιλία μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν μεγάλο έρωτα!

 

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, η Αφροδίτη, στον Σκορπιό από σήμερα, θα σε ωθήσει να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που σου είναι κατά κάποιον τρόπο χρήσιμοι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις τώρα να έχεις εσύ το «πάνω χέρι» και να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να φαίνεσαι αρνητικός, ψυχρός ή σνομπ απέναντι σε φλερτ και νέες γνωριμίες, αλλά αυτό θα αλλάξει, αφού θα υπάρξουν ερωτικές ταχείες εξελίξεις, πιθανόν με ένα άτομο από τον χώρο εργασίας σου.

 

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα, με την Αφροδίτη πλέον στον φιλικό σου Σκορπιό, θα νιώσεις μεγάλη χαρά και ικανοποίηση μέσα από επαφές, ειδήσεις κι επικοινωνίες, κατά τις οποίες θα καταφέρεις να μοιραστείς, με άνεση, πολλά από αυτά που σκέφτεσαι και να πετύχεις στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι ευθύς στις ερωτήσεις που κάνεις, για να λάβεις απόλυτα ειλικρινείς και ξεκάθαρες απαντήσεις από τον σύντροφο. Μη χάνεις χρόνο, με περιστροφές ή δήθεν στρατηγικές! Αν είσαι ελεύθερος, θα καταλάβεις ακριβώς πού βρίσκεσαι και πώς πρέπει να κινηθείς, ώστε να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους και να κατακτήσεις το άτομο που θες.