Ζώδια | Ρίξε στα λασπόνερα, τα δικά μου όνειρα!

1588

Ο Άρης από σήμερα στον Λέοντα, θα δώσει γοητεία, ερωτισμό, δυναμικότητα, ενέργεια αλλά και λίγα… νευράκια, σε Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους! Το καλοκαίρι τώρα ξεκινά με φλόγα και πάθος!

 

Κριός

Το μυαλό σου, αγαπητέ Κριέ, μπορεί να σου παίζει παιχνίδια εξουσίας και να σε μπερδεύει.  Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς με συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.

 

Ταύρος

Οι εκρήξεις σου δεν θα είναι λίγες και μπορεί να χαλάσεις φιλίες ετών, αλλά μπορεί και να μην αντιδράσεις καθόλου και αυτό να φέρει υποτονικότητα.  Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις.

 

Δίδυμος

Φρόντισε σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις παραμελήσει τα αισθηματικά σου και έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

 

Καρκίνος

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις.

 

Λέων

Ευκαιρίες έρχονται για το ζώδιό σου, προκειμένου να αποκτήσεις ένα σπίτι δικό σου ή μέσα από τον χώρο σου να ξεκινήσεις μια καινούργια δραστηριότητα.  Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

 

Παρθένος

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε ένα πρόγραμμα για να περάσεις καλά.

 

Ζυγός

Υπάρχει μεγάλο άνοιγμα για το ζώδιό σου σε θέματα επικοινωνίας και θα κινείσαι με τις εμπνεύσεις σου.  Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν τον σύντροφό σου.

 

Σκορπιός

Νιώθεις ότι αλλάζεις σιγά σιγά, αγαπητέ Σκορπιέ, και αυτή τη μεγάλη ευαισθησία που νιώθεις θα τη μετατρέψεις σε επιτυχία, μέσα όμως από δικές σου ατομικές προσπάθειες. Αισθηματικά, θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Θα πρέπει να αποφύγεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου, γιατί δεν θα έχουν καλό τέλος.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι χωρίς να κάνεις τίποτα. Καλή επικοινωνία έχεις, εξυπνάδα έχεις, δεν απομένει παρά να κάνεις την κατάλληλη κίνηση για να έρθει και η νέα σχέση.

 

Αιγόκερως

Οι προοπτικές σου στον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο. Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα ώστε ο σύντροφός σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και να περάσετε ιδανικά.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, συζητήσεις θα οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις ότι κάποια πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Καλό θα είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη περίοδο χαλαρά με τον σύντροφό σου.

 

Ιχθύς

Σίγουρα θα υπάρχει αρκετή ένταση στην ατμόσφαιρα, η οποία θα οδηγήσει σε εντόνους διαπληκτισμούς Μπορείς στα αισθηματικά σου να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να λύσεις καταστάσεις που δηλητηριάζουν τη σχέση σας και πληγώνουν και εσάς τους ίδιους.

 

pillowfights.gr