Ζώδια | Ξεκίνα την ημέρα σου δημιουργικά!

1675

Κριός

Η ασέβεια και ο κυνισμός κάποιων δεν σε αφορούν και είναι πλέον προφανές πως χρειάζεται να απομακρυνθείς το συντομότερο από τη ζωή τους Φρόντισε να αποφύγεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να έχεις σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου γιατί δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

 

Ταύρος

Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα ύψη και οι πλανήτες ευνοούν κάθε τολμηρή κίνηση και δράση.  Σήμερα θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για να κάνετε την σχέση καλύτερη. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά.

 

Δίδυμος

Διατήρησε την ψυχραιμία σου, συγκράτησε το θυμό και τα λόγια σου και η προσπάθειά του θα πέσει στο κενό.  Για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να μην ξέρει.

 

Καρκίνος

Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στην σχέση σου. Απόφυγε να κοντράρεις το ταίρι σου για να αποφύγεις προστριβές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο η γοητεία σου είναι τόσο ανεβασμένη που σίγουρα θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

 

Λέων

Δώσε στον εαυτό σου τον απαραίτητο χρόνο να επεξεργαστεί τα νέα δεδομένα που προκύπτουν τώρα και μη βιάζεσαι να βγάλεις απόφαση για το πώς θα προχωρήσεις από δω και πέρα για να φτάσεις στην ολοκλήρωση όσων επιθυμείς. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να το φορτίζουν.

 

Παρθένος

Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για την ολοκλήρωση όσων επιθυμείς αρκεί να φροντίσεις ώστε να αξιοποιηθούν με θετικό τρόπο και να μην υπάρξουν απώλειες δυνάμεων και χρόνου.  Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.

 

Ζυγός

Απόφυγε να φορτίζεις το ταίρι σου με τα ίδια θέματα. Θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Αν δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στην ζωή σου η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

 

Σκορπιός

Κοίταξε μήπως μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες για να βοηθήσεις λίγο τα πράγματα.  Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στην σχέση σου ανεκμετάλλευτες. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα.

 

Τοξότης

Όλα θα πραγματοποιηθούν στην ώρα τους και θα καταφέρεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου χωρίς να πιέσεις καθόλου τον εαυτό σου. Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει συνέχεια.

 

Αιγόκερως

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσεις κάτι που αναβάλλεις από καιρό. Τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχίσουν άλλο έτσι, το καταλαβαίνεις και πιέζεσαι ακόμα περισσότερο.  Αφιερώσου λίγο περισσότερο στο ταίρι σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις. Δεν θα ήθελες να έχεις την απομάκρυνσή του;

 

Υδροχόος

Σύντομα θα έχεις μία σημαντική πρόταση η αξιοποίηση της οποίας μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σου.  Συζήτησε με το ταίρι σου για κάποια κοινά θέματα εκβαθύνοντας στην ουσία τους και δες το καλύτερο για την σχέση σου.

 

Ιχθύς

Στασιμότητα αλλά και γκρίνια μπορεί να υπάρξει στην σχέση σου αν αδιαφορήσεις για κάποια θέματα που λέει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

pillowfights.gr