Δέσποινα Βανδή: Έχω νιώσει προδομένη και εξαπατημένη σε σχέση μου (vid)

0
238

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου». Η τραγουδίστρια, η οποία τον τελευταίο καιρό απολαμβάνει τον έρωτά της στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη, μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου για τα παιδικά της χρόνια και περιέγραψε τον εαυτό της, ως ένα εσωστρεφές παιδί.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Δέσποινα Βανδή δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της για την πόλη της, την Καβάλα. Μάλιστα η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα κιλά και στη διατροφή της, στη σχέση με τα παιδιά της, αλλά και στην αγάπη που, όπως είπε, δεν έχει εισπράξει στον βαθμό που θα ήθελε.

«’Ημουν ένα παιδί πολύ εσωστρεφές, ντροπαλό πολύ. Χωρίς πολλές φιλίες γιατί ήμουν σχολείο και σπίτι. Δε με άφηναν πολύ να παίζω και όλα αυτά. ‘Ηταν αυστηροί οι γονείς μου. Γεννήθηκα στη Γερμανία, έφυγα έξι χρονών… Θυμάμαι πράγματα από τη γειτονιά μου… Πήγα πριν 6-7 χρόνια, ήταν πολύ συγκινητικό. Και στην Καβάλα που ήμουν, δεν έβγαινα πολύ… Ήμουν ένα παιδί που δε προσπαθούσε να διεκδικήσει τον χώρο του πουθενά. Όλο αυτό άρχισε να απελευθερώνεται στα φοιτητικά μου χρόνια» είπε αρχικά.

Η Δέσποινα Βανδή ανέφερε ότι παρόλο που έχει νιώσει την προδοσία δεν έχει σταματήσει να αγαπά τους ανθρώπους.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη:

Πηγή: eradio.gr