Αυτές είναι οι στάσεις που θα σου δώσουν μεγαλύτερη διάρκεια!

1478

Είτε επειδή θέλεις να δώσεις παράταση στην κορύφωσή σου, ώστε να μεγιστοποιήσει την απόλαυση, είτε γιατί αντιμετωπίζεις προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτισης, υπάρχει τρόπος για να διαρκείς περισσότερο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Ποιος είναι; Να γνωρίζεις καλά ποιες ερωτικές στάσεις επιβραδύνουν τον οργασμό σου.

Το ιεραποστολικό

Επιλέγοντας τον πιο πατροπαράδοτο τρόπο για να έρθεις σε σεξουαλική επαφή με τη σύντροφό σου μπορεί να βοηθήσει τη στύση σου να διαρκέσει περισσότερο. Κι αυτό γιατί σε αυτή τη στάση ο γυναικείος κόλπος είναι πιο εύκολο να διατηρήσει μέσα του το πέος. Ακόμα κι αν δεν είναι σε πλήρη ανάταση.

Το ευθυγραμμισμένο ιεραποστολικό

Η updated εκδοχή του κλασικού ιεραποστολικού έχει την κωδική ονομασία «Τεχνική Ευθυγραμμισμένης Συνουσίας» και είναι ό,τι λέει: Ιεραποστολικό, αλλά με τη λεκάνη σου τοποθετημένη λίγα εκατοστά πιο πάνω από το συνηθισμένο και με σένα όσο πιο οριζοντιωμένο γίνεται.

Η γυναίκα από πάνω

Σ΄ αυτή τη στάση εκείνη παίζει μπάλα στις τέσσερις γραμμές του κρεβατιού, καθώς της δίνεται η ευκαιρία να ελέγξει το βάθος και την γωνία της διείσδυσης και να δώσει τον ρυθμό.

Το κουτάλι

Λανθεσμένα θεωρούν κάποιοι άντρες την στάση «κουτάλι» ως αυτοτιμωρία. Αντιθέτως, μπορεί να σου χαρίσει την κατάλληλη σωματική ηρεμία που χρειάζεσαι για να ελέγξεις την κορύφωσή σου.

askmen.gr