HTML tutorial
Αρχική NEWS Hellas Στη Μυτιλήνη, το μεγαλύτερο συρτάκι στο Αιγαίο- Μάγεψε η «ιπτάμενη πιανίστρια»- Δείτε...

Στη Μυτιλήνη, το μεγαλύτερο συρτάκι στο Αιγαίο- Μάγεψε η «ιπτάμενη πιανίστρια»- Δείτε βίντεο

0
104

Μια μοναδική εκδήλωση που συνδύασε τη μαγευτική μουσική της πιανίστριας Έλενας Ξυδιά με την πολυποίκιλη πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.

Στον εντυπωσιακό χώρο του λιμανιού ,τα ιστιοφόρα της Μυτιλήνης ΛΟΙΑΘ Λεσβιακού Ομίλου Ανοικτής θάλασσας έπλεαν κυκλικά υπό τους ήχους της απίθανης πιανίστριας και τις δροσερές αύρες του Αιγαίου.

Οι ιστιοπλόοι οι χορευτές και η Έλενα Ξυδιά παρέσυραν τους κατοίκους του νησιού καθώς και τους τουρίστες σε μια ατέλειωτη χορευτική αλυσίδα.

Κάτω απο τον καταγάλανο ουρανό του Αιγαίου η Μυτιλήνη ξεκίνησε το μεγαλύτερο θερινό φεστιβάλ της Ελλάδας με αυτο το μοναδικο event!

Μια μοναδική εκδήλωση που συνδύασε τη μαγευτική μουσική της «ιπτάμενης πιανίστριας» Έλενας Ξυδιά με την πολυποίκιλη πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.

Η πανέμορφη Μυτιλήνη, η μυστηριακή πρωτεύουσα της Λέσβου για 2 μήνες γεμίζει πολιτισμο δρωμενα και σε καλει να ανακαλύψεις την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του νησιού, να συναντήσεις ντόπιους καλλιτέχνες και να αναπτύξεις μια βαθιά αίσθηση της ταυτότητας αυτού του μοναδικού τόπου.

Να σημειωθεί οτι το απίστευτο αυτο event οργανώθηκε απο την αντιδημαρχία πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης μετά απο πρόσκληση του δημάρχου Στρατή Κύτελη και του αντιδημάρχου Παναγιώτη Τσακίρη την χορευτική ομάδα του Κώστα Αγκοπιάν.

Την ιδέα και την σκηνοθεσία είχε ο Πασχάλης Μάντης και την οργάνωση παραγωγής ο Στελιος Ζαφειρόπουλος.

Πηγή: skai.gr