GINNY & GEORGIA: ΤΟ NETFLIX ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ 3Η ΚΑΙ 4Η ΣΕΖΟΝ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ!

0
120

Το Netflix μας έψησε λίγο το ψάρι στα χείλη, αλλά εν τέλει μας έδωσε αυτό που θέλαμε.

Θα περίμενε κανείς ότι η ανακοίνωση για τον 3ο και 4ο κύκλο του ‘Ginny & Georgia’ θα ερχόταν πιο σύντομα, δεδομένης της επιτυχίας της. Well, πάνε 4 μήνες από την κυκλοφορία του 2ου κύκλου και μόλις τώρα μαθαίνουμε ότι θα υπάρξει συνέχεια. Όχι ότι αμφιβάλαμε πολύ, αλλά με το Netflix ποτέ δεν ξέρεις.

Αν πρέπει να μαντέψουμε ένα λόγο για την καθυστέρηση, θα την αποδώσουμε στις φήμες για διαμάχη μεταξύ της παραγωγού Debra J. Fisher και της δημιουργού Sarah Lampert. Η πρώτη αποχώρησε από την παραγωγή, με τη θέση της να παίρνει η Sarah Glinski

Με το παραπάνω ολιγόλεπτο βιντεάκι λοιπόν, μπαίνει ένα τέλος στην αγωνία μας και περνάμε στο επόμενο στάδιο, αυτό της περιέργειας για το τι θα δούμε.

Οι Brianne Howey και Antonia Gentry θα επιστρέψουν στους κεντρικούς ρόλους, ενώ θα δούμε και τους Diesel La Torraca, Jennifer Robertson, Felix Mallard, Sara Waisglass, Scott Porter, Raymond Ablack, Katie Douglas, Chelsea Clark και Mason Temple.

Η δημιουργός είχε αναφέρει στο THR ότι η 3η σεζόν θα είναι ένα τρενάκι συναισθημάτων και πως μαζί με την Fisher είχαν οραματιστεί την ιστορία να έχει διάρκεια τεσσάρων σεζόν συνολικά, οπότε πιθανόν τότε να γραφτεί το φινάλε.

Spoiler Alert

Στον 2ο κύκλο πάντως, συνέβησαν πολλά. Η Ginny έμαθε πως ο θετός της πατέρας δεν πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά από τα χέρια της μητέρας της, που το έκανε για να την προστατεύσει. Είναι ένα βαρύ φακτ για να μπορέσεις να συμφιλιωθείς με αυτό από τη μία μέρα στην άλλη.

Όπως είναι φυσικό, οι τελευταίες εξελίξεις μας κάνουν να ανυπομονούμε για τη συνέχεια. Ειδικά όταν αυτή υπόσχεται να είναι ένα rollercoaster συναισθημάτων.

Τώρα που γυρίζει, δε μας λέτε και την ημερομηνία πρεμιέρας;

Πηγή: neopolis.gr